Termeni si Conditii

Condițiile pe care fiecare tânăr artist trebuie să și le asume în caul câștigării concursului și expunerea în cadrul unei BORNE sunt:

Lucrările ce vor fi expuse pe parcursul lunii pe SCARA trebuie să fie prezentate într-o manieră îngrijită ( înrămarea desenelor, etc).

Pe parcursul expunerii lunare, exponatele vor intra în custodia galeria LABORNA, putând fi comercializate de către aceasta, comisionul galeriei fiind de 20 % din prețul final. Dacă artistul nu dorește comercializarea lucrărilor pe parcursul expoziției, acest aspect va fi consemnat într-un act între galerie și artist.

În termen de 3 zile de la încheierea lunii în care artistul a expus la galeria LABORNA, acesta se obligă să își ia lucrările din spațiu, prin mijloace proprii, după cele 3 zile menționate anterior galeria LABORNA neavând nici o obligație față de integritatea lucrărilor sau de depozitare a lor.

Artistul va pune lucrările în SCARA după modelul conceptual al galeriei LABORNA, în momentul în care o lucrare este finalizată aceasta se expune în spațiu.

Artistul ales pentru a expune cesionează gratuit, neexclusiv, pe termen nelimitat în spațiu și timp Galeriei LABORNA dreptul de reproducere a imaginilor prezentate pe parcursul expunerii lunare, conform unui act semnat între cele două părți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *